Українські ліцензіати: оператор Parimatch
Українські ліцензіати: оператор Parimatch

Parimatch Ukraine – беттінг-компанія, офіційний представник бренду Parimatch в Україні та партнер Parimatch Tech.

У 2021 році Parimatch Ukraine стала першою ліцензійною онлайн беттінг-компанією в Україні. 2 березня КРАІЛ прийняв рішення про видачу оператору Parimatch ліцензію на ведення букмекерської діяльності під доменом pm.ua. Понад рік Parimatch залишався єдиним офіційним букмекером в Україні, що допомогло бренду надійно закріпитися на вітчизняному гральному ринку.  

Компанія розвиває бізнес в Україні, зосереджуючись на міжнародному досвіді та принципах відповідальної гри. Оператор реалізує масштабні проєкти у сфері спорту й розваг. Один з успішних масштабних проектів – Parimatch Foundation, створений у 2019 році. Це міжнародний благодійний фонд, мета якого реалізувати стратегії корпоративної соціальної відповідальності.

Мета фонду – сприяти розвитку добробуту спільнот, робити спорт можливим для кожної особи, а також залучати до спорту дітей та молодь.  

Parimatch активно розвиває міжнародні та регіональні зв’язки, і залучає видатних спортсменів. Серед офіційних представників бренду оператора: український боєць змішаних бойових мистецтв Ярослав Амосов, чемпіон світу з боксу Олександр Усік, непереможений український боксер-професіонал Федор Черкашин, український професійний воротар Олександр Шовковський.

Оператор є партнером українських та закордонних футбольних клубів, серед яких: ФК “Ювентус”, ФК “Челсі”, ФК “Евертон”, ФК “Лестер Сіті”, ФК “Шахтар”, ФК “Десна”, ФК “Чорноморець”, ФК “Металіст 1925” ФК “Верес”, ФК “Львів”, ФК “Маріуполь” ФК “Дніпро-1” та ФК “Кривбас”. 

Окрім футбольних клубів, Parimatch співпрацює з Федерацією баскетболу України, Асоціацією футзалу України, хокейними клубами “Донбас” та “Сокіл”.

Оператор відповідально ставиться до безпеки своїх гравців, та дотримується принципів відповідальної гри. На офіційному сайті оператора темі безпеки та гральної залежності присвячений окремий розділ. Гравці можуть залишити заявку на сайті, щоб самообмежитися, а також звернутися до цілодобової служби підтримки, яка проконсультує, якщо гравець помітив у себе ознаки залежності. 

Реєстрація на сайті оператора проста, зрозуміла. Щоб зробити ставку, гравцеві потрібно верифікувати особистість та підтвердити свій вік. Згідно з українським законодавством, користувач платформи має досягти 21-річного віку.