Wynn Resorts побудує інтегрований курорт в Об’єднаних Арабських Еміратах
Wynn Resorts побудує інтегрований курорт в Об’єднаних Арабських Еміратах

У вівторок компанія Wynn Resorts оголосила про плани створити інтегрований курорт на острові Аль-Марджан в Об’єднаних Арабських Еміратах. У компанії не вказали вартість проекту, але аналітики JPMorgan оцінюють вартість як мінімум 2 мільярди доларів з рентабельністю інвестицій (ROI) не менше 20 відсотків.

Очікується, що курорт відкриється у 2026 році. За оцінками аналітиків, Wynn отримуватиме комісію, еквівалентну п’яти відсоткам від чистого виторгу, а також комісію за управління на відсотку від прибутку. Wynn також володітиме частиною нерухомості, що потенційно дозволить компанії отримувати дивіденди в майбутньому.

Аналітики Bernstein відзначають, що інтерес Wynn до Еміратів більш ніж виправданий. В ОАЕ обмежена конкуренція, що дозволяє компанії розширювати свою присутність на сірі ринки. У 2019 році 75% доходів Wynn у Лас-Вегасі були отримані від неігрової діяльності, і це може бути моделлю для проекту в ОАЕ.

Wynn Resort – це міжнародна мережа першокласних казино-курортів, які можна побачити у двох столицях азартних ігор – Лас-Вегасі та Макао. Курорти цієї мережі за більш ніж 20 років роботи зарекомендували себе відвідувачам зі всього світу та вже встигли стати брендовими. Окрім розвитку готельного та грального бізнесів, компанія останні роки розширює свою дільність: Wynn співпрацює з провідними постачальниками рішень для грального бізнесу та розробниками софту для грального обладнання.