«Українська ігрова асоціація» розпочала свою роботу
«Українська ігрова асоціація» розпочала свою роботу

Розпочала свою роботу «Українська ігрова асоціація» (Gaming Council Ukraine). 20 травня 2021 року вважається офіційним Днем народження організації, під час SiGMA iG Kyiv vol2. networking dinner була зроблена заява про заснування і реєстрацію організації.

Мета створення асоціації в тому, щоб налаштувати чесні і прозорі правила гри саме в гральному середовищі. Наша асоціація – це незалежне об’єднання операторів та всіх учасників грального бізнесу України. Голос грального ринку повинен бути почутий, як представниками влади, так і суспільством. Асоціація забезпечує діалог і взаємодію між представниками гральної сфери, займається вирішенням проблемних питань, забезпечує розвиток грального бізнесу, а також захищає інтереси всіх учасників організації. Ми вибудовуємо діалог не тільки з державою і партнерами всередині ринку, але і громадянським суспільством.

Корпоративна соціальна відповідальність бізнесу – один із пріоритетів Асоціації. Ми вже розробили комплексну стратегію і конкретні соціальні проекти, які презентуємо спільно з нашою командою найближчим часом.

Засновники Асоціації: Артем Кузьменко -партнер ETERNA LAW, Голова Gambling Committee of the Ukrainian Advocates Association; Андрій Астапов, керуючий партнер ETERNA LAW, член Expert Advisory Council of the Gambling and Lottery Regulation Commission of Ukraine; Еман Пуліс Засновник SiGMA Group і Денис Дзюбенко директор CIS SiGMA Group, член Expert Advisory Council of the Gambling and Lottery Regulation Commission of Ukraine.

Ми відкриті до діалогу та співпраці з усіма учасниками ринку, представниками ЗМІ та іншими зацікавленими сторонами. Тільки об’єднання дозволить нам розвиватися і забезпечити чесні та прозорі правила функціонування грального ринку України. Пропонуємо всім зацікавленим особам долучитися до спільної справи і приєднуватись до «Української ігрової асоціації» (Gaming Council Ukraine).