УАПС провела навчальний семінар для своїх членів на тему фінансового моніторингу
УАПС провела навчальний семінар для своїх членів на тему фінансового моніторингу

Минулої п’ятниці Українська Асоціація Платіжних систем провела семінар на тему 28 січня пройшов семінар на тему «Ризик-орієнтований підхід з управління ризиками AML/KYC». Після закінчення семінару, учасники отримали сертифікати щодо підвищення кваліфікації з питань AML/KYC.

Головними спікерами УАПС запросила засновницю консалтингової компанії Smart Advice Наталію Плахотіну, а також творця всеукраїнського реєстру YouControl Михайла Кольцова. У ході семінару спікери з учасниками обговорили питання управління ризиками фінансового моніторингу та питання відповідності законодавчим вимогам.
Президентка Асоціації Галина Хейло зазначила, що такі формати обміну знаннями розширюють експертизу та відкривають нові підходи до роботи.

УАПС – це некомерційна платформа, яка поєднала учасників фінансової екосистеми України. Асоціація сприяє розвитку ринку інноваційних платіжних технологій та продуктів, щоб українські користувачі мали змогу використовувати якісні та безпечні фінансові інструменти.

Наприкінці грудня минулого року президентка УАПС Галина Хейло стала гостею американської авторської програми “U nas v Americe”. У своєму інтерв’ю спікерка розповіла про історію виникнення УАПС, перспективи взаємин української та американської банківських та платіжних систем, а також про процес реформування фінансових систем в Україні