GC-UA звернулась до КРАІЛ щодо необхідності зміни процедури отримання ліцензії на гральне обладнання
GC-UA звернулась до КРАІЛ щодо необхідності зміни процедури отримання ліцензії на гральне обладнання

GC-UA звернулась з листом до КРАІЛ з проханням щодо розв’язання проблеми надмірної кількості документів, які потрібні для отримання ліцензії на гральне обладнання, зокрема гральні автомати.

Асоціація акцентує свою увагу на тому, що варто спростити процедуру отримання ліцензії на гральне обладнання, зокрема щоб запобігти дублюванню документів щодо приміщення, які вже надані КРАІЛ при отриманні ліцензії на діяльність і мають досить великий об’єм в кількості сторінок. Заявник, який має намір отримати ліцензії на гральні автомати, подає тисячі аркушів документів про приміщення, що дублюються під кожну ліцензію та на кожен гральний автомат.
Тож спрощення дасть можливість операторам ринку швидше отримати відповідні ліцензії та зменшити навантаження на регулюючий орган КРАІЛ. На практиці процедура отримання ліцензії на гральне обладнання є занадто бюрократизована.

GC-UA готова долучитися до розробки відповідних змін в законодавстві, які спростять процедуру видачі документів та нормативно-правових актів.