GC-UA підписала меморандум з Українською асоціацією платіжних систем
GC-UA підписала меморандум з Українською асоціацією платіжних систем

Сьогодні між асоціацією грального бізнесу GC-UA та УАПС було підписано меморандум про співпрацю. Документ передбачає комплексну взаємодію сторін у сприянні подальшій лібералізації законодавства щодо регулювання аспектів грального бізнесу.

Про це повідомляють пресслужби асоціацій через відповідну заяву.

«GC-UA систематично веде діалог як з представниками влади так і організаціями, що позитивно налаштовані на спільний розвиток геймінгової індустрії в Україні. Те, що сьогодні ми зробили крок назустріч один одному і уклали меморандум це фактично ще один пласт, який сприятиме не лише популяризації грального бізнесу, але й розвитку платіжних інструментів в нашій державі», – зазначила виконавча директорка GC-UA Юлія Макарова.

Документ, який підписали асоціації, вважають позитивним кроком в контексті розвитку грального бізнесу та платіжних систем, які взаємодіють з цією динамічною галуззю. У цьому допоможе як еспертиза GC-UA, так і досвід UAPS по веденню конструктивного діалогу з регулятором.

«За рік після легалізації гральний бізнес приніс до державного бюджету більше 1 млрд грн. Раніше ці гроші були у тіні, а зараз працюють на розбудову держави та нашого майбутнього. Саме тому співпраця об’єднань фінансової сфери і профільних асоціацій грального бізнесу принципово важливі для комплексного підходу у розбудові комплексної взаємодії представників цього бізнесу як зі споживачем, так і з державою. Раді долучитися до цього важливого процесу», – підкреслила президент UAPS Галина Хейло.

Українська асоціація платіжних систем об’єднує найбільших учасників фінансового ринку України.
Нагадаємо, нещодавно GC-UA підписала договір з Асоціацією українських банків (АУБ), що дає можливість співпрацювати з банківською спільнотою на території всієї країни.