GC-UA підписала меморандум з Українською Асоціацією Ігрової Індустрії
GC-UA підписала меморандум з Українською Асоціацією Ігрової Індустрії

07.02.2022 між Асоціацією GC-UA  та Українською Асоціацією Ігрової Індустрії було укладено меморандум про партнерство. Метою підписання є налагодження співробітництва між гральним бізнесом та експертною спільнотою шляхом організації просвітницьких тематичних заходів, реалізації спільних проектів, консультаційної та експертної підтримки. 

Зазначимо, що Українська Асоціація Ігрової Індустрії була створена в серпні 2016 року. Асоціація об’єднує провідних експертів у сфері ігрової індустрії. Метою асоціації є сприяння врегулювання ігрової індустрії в Україні відповідно до найкращих міжнародних стандартів, розробка прогресивних законодавчих ініціатив у сфері ігрової індустрії, сприяння залученню інвестицій в економіку держави та становленню ринку гральних послуг на основі здорової конкуренції.

Президентка Асоціації Ірина Сергієнко зазначила: “Українська гральна індустрія може стати ефективною галуззю економіки України, однак, для цього необхідне коректне впровадження чинного законодавства та його доопрацювання. Маємо надію, що співробітництво між  GC-UA та UGIA буде сприяти розвитку ринку гральних послуг України у кращих світових традиціях”.

У свою чергу, Голова Правління GC-UA Денис Дзюбенко зазначив: “Меморандум про співробітництво наших Асоціацій – це ще один крок у напрямку поліпшення розвитку індустрії. Основна цінність нашої асоціації – це наші члени та партнери, заради яких ми працюємо. Разом ми зможемо досягти високих цілей у розвитку ринку. І об’єднуючись з провідними експертами ми зможемо це зробити краще, ефективніше та швидше”.