Цими днями на Мальті проходить SiGMA – World’s iGaming Festival SiGMA Europe ‘21 一наймасштабніша ігрова конференція світу
Цими днями на Мальті проходить SiGMA – World’s iGaming Festival SiGMA Europe ‘21 一наймасштабніша ігрова конференція світу
З 15 по 19 листопада в Мальтійському виставковому та конференц-центрі (MFCC) у місті Аттард відбувається наймасштабніша конференція SiGMA Europe ‘21, яка охопить ключові вертикалі світового ігрового ринку. Конференція SiGMA Europe проводиться на Мальті з 2014 року.
На заході присутні професіонали iGaming-індустрії з усього світу: від технічних фахівців до засновників та топ менеджерів. В одній залі зібралися як нові, так і досвідчені оператори, розробники ігор та ентузіасти нових технологій.
Директор «CIS SiGMA Group» та голова правління GC-UA Денис Дзюбенко відзначив:
«SiGMA Europe – це один з наймасштабніших заходів у світі гемблінгу. Сьогодні на Мальті присутні, без перебільшення, всі основні європейські та світові оператори, виробники софту, експерти і багато інших людей, які дотичні до сфери азартних ігор.
Можу також відзначити велику зацікавленість зі сторони міжнародних компаній гральним ринком України.
Вже влітку 2021 року в Україні пройде не менш важлива і масштабна подія – SiGMA CIS.
SiGMA CIS – один з топових європейських фестів у світі гемблінгу, приймати івент – почесна місія для будь-якої країни і у 2022 році це буде Україна!»