GC-UA відзначила першу річницю набрання чинності Закону «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор»
GC-UA відзначила першу річницю набрання чинності Закону «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор»

Минулої п’ятниці відбувся закритий захід асоціації GC-UA, на який було запрошено друзів та партнерів. Відзначали першу річницю набрання чинності Закону «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор».

“За цей рік було багато зроблено. Передусім мова йде про створення спеціалізованого уповноваженого органу у вигляді Комісії по регулюванню азартних ігор та лотерей, розробку та прийняття необхідної нормативно-правової бази, починаючи від ліцензійних умов для азартних ігор, закінчуючи переліком грального обладнання, що підлягає сертифікації.” – сказав у своїй промові Заступник Голови правління GC-UA Артем Кузьменко.

Та не законом єдиним: про плани асоціації зі сцени розповіла виконавча директорка GC-UA Юлія Макарова.

“Перш за все, дякую, що завітали на наш захід, для нас це важливо. Адже саме на таких івентах ми маємо можливість знайомитись ближче, обговорювати плани та будувати ком’юніті. Нам лише два місяці, але у нас безліч ідей.  Дійсно, як сказав Артем, за рік було зроблено багато, але я переконана, що спільними зусиллями ми можемо більше.  Покладаємо великі надії на зміни в законодавстві і віримо, що гральна індустрія в Україні вийде на новий рівень.”

Серед присутніх булиі Голова правління GC-UA, директор “CIS SiGMA Grouр” – Денис Дзюбенко та член наглядової ради GC-UA , Керуючий партнер ETERNA LAW, член Консультаційно-експертної ради Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей України – Андрій Астапов.

Нагадаємо, що рік тому Верховна Рада прийняла Закон щодо легалізації грального бізнесу в Україні.  За словами керівництва асоціації, результат першого року індустрії в Україні можна вважати успішним, великий об’єм роботи та поставлених цілей були реалізовані.
В той самий час, відсутність іноземних операторів та інвестицій у галузь на старті роботи ринку демонструє, що є над чим працювати.