Асоціація грального бізнесу GC-UA та Georgian Gambling Business Association підписали Меморандум про співпрацю
Асоціація грального бізнесу GC-UA та Georgian Gambling Business Association підписали Меморандум про співпрацю

11 листопада у Тбілісі між Українською Гральною Радою (GC-UA) та Асоціацією Грального Бізнесу Грузії (GGA) було підписано Меморандум про співпрацю. Документ підписали: Георгій Мамулаішвілі – Голова адміністрації GGA, та Артем Кузьменко – заступник Голови правління GC-UA, Голова Комітету грального бізнесу Асоціації адвокатів України.

Українська делегація у складі: Артема Кузьменка, виконавчої директорки GC-UA Юлії Макарової та члена Наглядової ради GC-UA, керуючого партнера Eterna Law, члена Консультаційно-експертної ради Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей України Андрія Астапова, відвідала Тбілісі з метою поглиблення співпраці та встановлення більш тісних зв’язків між двома об’єднаннями.

Українська сторона проведе робочі зустрічі з компаніями-членами GGA де обговорять перспективи та подальші плани співпраці.

Розпочалися переговори щодо підписання меморандуму між Георгієм Мамулаїшвілі, Головою адміністрації асоціації GGA та Юлією Макаровою, виконавчою директоркою GC-UA на одній із найважливіших конференцій-виставок ігрової індустрії в Україні – The SBC Summit CIS.

Предметом Меморандуму про співпрацю є партнерство сторін, зміцнення
двосторонніх відносин, просування спільних інтересів і цілей, а саме:

• Спілкування та співпраця з операторами GC-UA та GGA;

• розробка заходів для підтримки принципів і місій Сторін;

• співпраця у реалізації державної політики у сфері правоохоронної діяльності;

• підтримка організації освітньої діяльності, включаючи правила відповідальних ігор;

• обмін рекомендаціями для операторів ринку азартних ігор;

• сприяння створенню сприятливих умов для функціонування ринку грального бізнесу на міжнародному рівні;

• обмін досвідом між сторонами.

За словами Голови адміністрації Грузинської асоціації азартних ігор Георгія Мамулаїшвілі, такий Меморандум важливий, оскільки він поглибить співпрацю між двома країнами, що створить ще більш здорове бізнес-середовище в обох країнах і допоможе обом сторонам зміцнити принципи відповідальної гри та прозорості ринку.

«Для нас ця співпраця дуже важлива, гральний бізнес – досить складна сфера і завжди є питання, обговорення яких з партнерськими організаціями приносить позитивний результат. Я впевнений, що від цієї співпраці виграють представники індустрії обох країн», –
Георгій Мамулаішвілі, Голова адміністрації GGA

«Міжнародна співпраця – це саме той крок, який дозволяє активно розвивати внутрішній ринок, у нас з’являється можливість вивчати та застосовувати найкращі зарубіжні практики», – поділилась виконавча директорка GC-UA Юлія Макарова.

«Впевнений, що об’єднавшись ми зможемо досягти більшого і показати новий рівень діалогу та розвитку ринку. Ця угода дозволить сторонам взаємодіяти та сприяти інформаційній, організаційній та консультаційній підтримці для розвитку ринку азартних ігор у кожній з країн», – Андрій Астапов, член Наглядової ради GC-UA, керуючий партнер Eterna Law, член Консультаційно-експертної ради Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей України.