Асоціація грального бізнесу GC-UA стала партнером міжнародної вечері SiGMA Limassol iGathering Networking Dinner
Асоціація грального бізнесу GC-UA стала партнером міжнародної вечері SiGMA Limassol iGathering Networking Dinner

Компанія SiGMA – організатор найбільших в світі самітів у напрямку грального бізнесу, яка проводить свої заходи на 4х континентах. 

Важливо зазначити, що серед організованих подій є ряд закритих вечерь для ТОП представників індустрії азарту”- розповів Голова правління GC-UA Денис Дзюбенко.

Потрапити на таку подію для представників грального бізнесу – надзвичайно важливо, адже саме на “SiGMA Limassol iGathering Networking Dinner” у запрошених є можливість налагодити зв’язки з делегатами індустрії різних країн світу.

Впродовж року компанія SiGMA організовує ряд заходів для представників грального бізнесу. Події мають на меті обмін досвіду між операторами грального ринку та представників геймінгової індустрії всього світу.

За традицією, вечірки проходять в розкішних ресторанах, де запрошені мають можливість познайомитись та запартнеритись з іншими представниками компаній.

GC-UA всіляко налаштовані до розширення горизонтів і висвітлення грального бізнесу України за її межами!
Так, ми летимо на Кіпр, в Мекку – острів «ігорки», нам є чим поділитися з галуззю в тому регіоні, нам є що розповісти і показати, в тому числі як запрацював ринок України. Адже вкрай важливо розуміти специфіку та ризики відкриття нового напряму”,- додав Дзюбенко.